Για εμένα

Εύη Θεολόγου

Ιδιοκτήτρια


Γεια σας!!

Το όνομά μου είναι Εύη Θεολόγου. Γεννήθηκα, σπούδασα και ζω με την οικογένεια μου στη Θεσσαλονίκη.

Από πολύ μικρή ηλικία το ενδιαφέρον μου εστιάστηκε στην τέχνη και συγκεκριμένα στην μουσική και την ζωγραφική κυρίως μικρών και διακοσμητικών αντικειμένων επηρεασμένη από τον δημιουργικό χώρο της αργυροχοΐας-ωρολογοποιίας, στον οποίο και δραστηριοποιούνταν η ευρύτερη οικογένεια μου.

Έτσι και  αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Οικονομία & Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Μουσική, το ενδιαφέρον μου εστιάστηκε στην κατασκευή του Χειροποίητου Κοσμήματος όπου και το 2005 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία διδάσκοντας μουσική και έχω δραστηριοποιηθεί στον χώρο της Διοργάνωσης Καλλιτεχνικών Οργανώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο όπου εργάστηκα ως Administration και Production Manager για 12 χρόνια.

Όμως τα οικογενειακά μου ερεθίσματα και η αγάπη μου για  δημιουργία με οδήγησαν το 2010 να ανοίξω το δικό μου εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων – ειδών λαϊκής τέχνης και γάμου, στο οποίο μπορείτε πάντα να με επισκεφτείτε για να γνωρίσετε τόσο έμενα όσο και τις κατασκευές μου, που δημιουργώ με πολύ αγάπη από κάθε λογής υλικά όπως ασήμι, ημιπολύτιμους λίθους, μέταλλα, χάνδρες, κ.λπ


Σχεδιασμός
Κατασκευή
Κατά παραγγελία
Δημιουργία

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ

όπου αυτό που ονειρευτήκατε και έγινε πραγματικότητα