Επιστροφές

Ο Αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, εντός (24) ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του. Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής του προϊόντος. Αν παρέλθουν οι 24 ώρες, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής του

2. Το προϊόν δεν έχει υποστεί καμία απολύτως φθορά

3. Το καρτελάκι με την επωνυμία μας Evi Theologou δεν έχει αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο

4. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.

5. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω : ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Το κατάστημά μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναλαμβάνουμε την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.