Κοσμήματα

Δαχτυλίδια – Πως να Βρείτε το Νούμερό σας

Δαχτυλίδια – Πως να Βρείτε το Νούμερό σας

Το νούμερο του δαχτυλιδιού στο Ευρωπαϊκό σύστημα μέτρησης (Γαλλία-Ελλάδα) προκύπτει από την εσωτερική περίμετρο του δαχτυλιδιού, σε χιλιοστά. Δηλαδή αν κάποιος φοράει δαχτυλίδι νούμερο 54 σε ένα δάχτυλο, σημαίνει πως αν μετρήσει την περίμετρο αυτού του δάχτυλου, θα είναι 54 χιλιοστά. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν γνωρίζετε το Νο. σας, τότε μετρήστε με μια μεζούρα την περίμετρο του δαχτύλου σας, μετατρέψτε το αποτέλεσμα απο εκ σε χιλιοστά και το Νο που προκύπτει είναι το Νο σας, (π.χ 5,4εκ = 54χιλ=Νο 54). Στο Ελβετικό σύστημα μέτρησης, το νούμερο προκύπτει από το Ευρωπαϊκό νούμερο μείον 40.
Οι παραπάνω πληροφορίες αντλήθηκαν από το Jewelpedia.com
και εμπλουτίστηκαν προς διευκόλυνσή σας από την ομάδα μας.
Σας ευχαριστούμε!

Δείτε τα σχέδιά μας εδώ

Για επιπλέον βοήθεια επισκευτείτε: Επίσημος Διεθνής Πίνακας Μετατροπών-Μεγέθη Δαχτυλιδιών

Στα δαχτυλίδια με ρυθμιζόμενο μέγεθος, η βάση είναι ανοικτή και σας δίνει την δυνατότητα για άνοιγμα έως και περίπου 1-1,5 Νο. επιπλέον από το Νο. που αρχικά θα επιλέξετε.
Σε όλα τα Νο. των δαχτυλιδιών είτε με σταθερή βάση (κλειστή) είτε με ρυθμιζόμενη βάση (ανοικτή) υπάρχει πάντα μια μικρή απόκλιση σε mm.
Σε περίπτωση που το μέγεθος σας δεν είναι διαθέσιμο στην περιγραφή ή στην φόρμα επιλογής, μπορείτε να μας στείλετε e-mail έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε εάν μπορεί να γίνει.
Διάσταση/περίμετρος δαχτύλου (σε εκ.=σε mm):

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *